Mobenia es la marca amb la que  Mobi Cenia, S.L. comercialitza els seus mobles que fabrica a la seva factoría ubicada molt a prop del Mediterrani, a mig camí entre València i Barcelona.

A Mobenia pensem que el principal sentit del disseny és l’augment de la calitat de vida.

UN BON INICI
UNA BONA UBICACIÓ
INSTAL·LACIONS
SOSTENIBILITAT Y MEDI AMBIENT

La empresa fundada l’any 1987 es l’evolució d’una empresa artesana creada l’any 1961. Des del inici la nostra raó de ser i el nostre objectiu principal ha segut i segueix sent la innovació en totes les àrees de la fabricació del moble, ja sigui en la fase de concepció o producció, seleccionant nous materials i processos sostenibles com en el disseny de nous productes, treballant amb joves dissenyadors que s’adapten als canvis de formes i actituds d’entendre la llar i l’oci.
L’elecció no va ser casualitat ni pur formalisme, les nostres arrels havien d’estar dins un marc que impregnés de naturalesa el nou projecte. Que millor que un camp d’oliveres mediterrani per a albergar la nostra realitat industrial? Les llars Mobenia respiren i transmeten naturalesa mediterrània.
Una superfície de 15000m2 dona cabuda a les més modernes instal·lacions amb les que una indústria per a la fabricació del mobles es pot equipar. Maquines controlades per ordinadors, autòmats, i sistemes de càrrega i descàrrega automatitzats, generen un augment tant de productivitat com de qualitat en els nostres productes, al mateix temps que faciliten el treball dels nostres operaris. El sistema productiu “Lean” (just in time) juntament amb el toc encara artesanal de peces singulars, ens fa únics.
Ja l’any 1993 i avançant-nos a la normativa europea, es va instal·lar un sistema de silos de recollida de partícules de fusta i vernís per gravetat, per a rebaixar al màxim les emissions al medi ambient. Seguint amb la mateixa filosofia, no hem deixat les nostres ganes d’innovar per a aconseguir ser cada dia més respectuosos amb el medi ambient. L’any 2008 vam incorporar a les nostres línies de vernís el procés de l’acabat a l’aigua, que juntament amb les millores anteriors, ha fet possible disminuir en un 96% les emissions a l’atmosfera, arribant a estar molt per sota de les directrius que marca la U.E.